Cijena i vrijeme dostave

 

Vrijeme dostave proizvoda

Na stranici Odjeća Za Pse svaki proizvod u dijelu stranice “Dodatne informacije” ima naznačeno okvirno vrijeme dostave unutar kojega će proizvod biti dostavljen.

Ako unutar jedne narudžbe postoje proizvodi koji imaju znatno različita vremena dostave, postoji mogučnost da narudžba bude dostavljena u više dijelova.

Primjer:

U istoj narudžbi postoje prizvod A koji ima okvirno vrijeme dostave 3-5 dana, a proizvod B, 15-30 dana. Pošiljka će biti dostavljena u 2 dijela, prvo proizvod A, a nakon toga proizvod B.

 

Cijene i vrste dostave

Na stranici Odjeća Za Pse moguće je odabradi jedan od tri načina dostave:

 

1. Pouzeće

Za odabir načina plaćanja “Pouzeće” potrebno je na stracini “Plaćanje” odabrati opciju “Dostava za pouzeće“. Nakon odabira plaćanja i dostave, te predaje narudžbe unutar 3 radna dana proizvodi će biti poslani na adresu iz narudžbe.

Cijena dostave ovisi o količini naručenih proizvoda pa će cijena dostave za pojedinu narudžbu biti napisana na stranici “Plaćanje“. Cijena dostave biti će uračunata u cijenu proizvoda koja će biti naplaćena prilikom dostave. Vrijeme dostave je 1-3 radna dana.

*Napomena:

Hrvatska Pošta zaračunava dodatnih 9,00 kn na cijenu koja je prikaza na stranici za plaćanje. Ovaj dodatak plaća se prilikom dostave pošiljke na adresu.

Ako je cijena proizvoda s uračunatom dostavom za pouzeće na stranici “Plaćanje” 101,00 kn, vi plaćate 110,00 kn pri preuzimanju paketa.

**Neki proizvodi se šalju direktno od naših partnera pa za takve proizvode, dostava za pouzeće nije moguća.

 

2. Dostava bez koda za praćenje

Ovaj način dostave moguć je za narudžbe koje se plaćaju unaprijed, u banci, općom uplatnicom ili PayPal-om/kreditnom karticom. Nakon izvršene uplate unutar 3 radna dana narudžba će biti poslana na adresu iz narudžbe. Ova dostava nema koda za praćenje pošiljke, te ukoliko se pošiljka izgubi u dostavi moguće je da ne bude pronađena.

Cijena dostave ovisi o količini naručenih proizvoda pa će cijena dostave za pojedinu narudžbu biti napisana na stranici “Plaćanje“. Ovo je najjeftinija dostava koju nudimo. Vrijeme dostave je 1-3 radna dana.

*Napomena:

Odjeća za pse ne odgovara za izgubljene pošiljke prilikom dostave.

 

3. Dostava s kodom za praćenje

Ovaj način dostave moguć je za narudžbe koje se plaćaju unaprijed, u banci, općom uplatnicom ili PayPal-om/kreditnom karticom. Nakon izvršene uplate unutar 3 radna dana narudžba će biti poslana na adresu iz narudžbe. Ova dostava je preporučena i omogučava praćenje pošiljke što znaći da je sigurnija i ne može se izgubiti prilikom procesa transporta.

Cijena dostave ovisi o količini naručenih proizvoda, pa će cijena dostave za pojedinu narudžbu biti napisana na stranici “Plaćanje“. Vrijeme dostave je 1-3 radna dana.

Nakon što je narudžba poslana kod za praćenje će biti ispisan na stranici pojedine narudžbe.

 

OdjecaZaPSe.com

Vrh