fbpx

Cijena i vrijeme dostave

 

Vrijeme obrade pošiljke

Nakon predaje narudžbe, vrijeme obrade narudžbe je 3-5 dana. Nakon uspješne obrade, proizvodi će biti poslani na adresu iz narudžbe.

Vrijeme dostave proizvoda

Na stranici OdjecaZaPse.com svaki proizvod u dijelu stranice “Dodatne informacije” ima naznačeno okvirno vrijeme dostave unutar kojega će proizvod biti dostavljen.

Različita vremena dostave

Ako unutar jedne narudžbe postoje proizvodi koji imaju znatno različita vremena dostave, narudžba će biti dostavljena unutar roka proizvoda kojem najduže treba da bude isporučen.

Primjer:

U istoj narudžbi postoje proizvod A koji ima okvirno vrijeme dostave 3-5 dana, a proizvod B, 15-30 dana. Pošiljka će biti dostavljena unutar 15-30 dana od dana narudžbe s obzirom da je proizvodu s najdužim rokom dostave potrebno 15-30 dana da bude isporučen.

Cijena dostave

Cijena dostave ovisi o količini naručenih proizvoda, pa će cijena dostave za pojedinu narudžbu biti napisana na stranici “Plaćanje“.

Cijena dostave biti će dodana na cijenu proizvoda, te će biti naplaćena prilikom plaćanja. Vrijeme dostave narudžbe ovisi o naručenim proizvodima, i u pravilu iznosi 5-10 dana od dana naručivanja.

*Napomena:

Hrvatska Pošta zaračunava dodatnih 9,00 kn na cijenu koja je prikaza na stranici za plaćanje. Ovaj dodatak plaća se prilikom dostave pošiljke na adresu i nije uključen u cijenu narudžbe koja je prikazana u košarici i na stranici plaćanja.

Ako je cijena proizvoda s uračunatom dostavom za pouzeće na stranici “Plaćanje” 101,00 kn, vi plaćate 110,00 kn pri preuzimanju paketa.