Cijena i vrijeme dostave

 

Vrijeme dostave proizvoda

Na stranici OdjecaZaPse.com svaki proizvod u dijelu stranice “Dodatne informacije” ima naznačeno okvirno vrijeme dostave unutar kojega će proizvod biti dostavljen.

Ako unutar jedne narudžbe postoje proizvodi koji imaju znatno različita vremena dostave, postoji mogučnost da narudžba bude dostavljena u više dijelova.

Primjer:

U istoj narudžbi postoje prizvod A koji ima okvirno vrijeme dostave 3-5 dana, a proizvod B, 15-30 dana. Pošiljka će biti dostavljena u 2 dijela, prvo proizvod A, a nakon toga proizvod B.

 

Cijene i vrste dostave

Na stranici Odjeća Za Pse moguće je odabradi jedan od dva načina dostave:

 

1. Dostava za pouzeće

Za odabir načina plaćanja “Pouzeće” potrebno je na stracini “Plaćanje” odabrati opciju “dostava za pouzeće“. Nakon odabira plaćanja i dostave, te predaje narudžbe unutar 5-10 dana proizvodi će biti poslani na adresu iz narudžbe.

Cijena dostave ovisi o količini naručenih proizvoda, pa će cijena dostave za pojedinu narudžbu biti napisana na stranici “Plaćanje“. Cijena dostave biti će uračunata u cijenu proizvoda koja će biti naplaćena prilikom dostave. Vrijeme dostave narudžbe od dana naručivanja je 5-10 dana.

*Napomena:

Hrvatska Pošta zaračunava dodatnih 9,00 kn na cijenu koja je prikaza na stranici za plaćanje. Ovaj dodatak plaća se prilikom dostave pošiljke na adresu.

Ako je cijena proizvoda s uračunatom dostavom za pouzeće na stranici “Plaćanje” 101,00 kn, vi plaćate 110,00 kn pri preuzimanju paketa.

**Neki proizvodi se šalju direktno od naših partnera pa za takve proizvode, dostava za pouzeće nije moguća.

 

 

2. Dostava za plaćanje unaprijed

Ovaj način dostave moguć je za narudžbe koje se plaćaju unaprijed, u banci, općom uplatnicom ili PayPal-om/kreditnom karticom. Nakon izvršene uplate unutar 5-10 dana narudžba će biti poslana na adresu iz narudžbe. Ova dostava je preporučena i omogućava praćenje pošiljke što znaći da se ne može se izgubiti prilikom procesa transporta.

Cijena dostave ovisi o količini naručenih proizvoda, pa će cijena dostave za pojedinu narudžbu biti napisana na stranici “Plaćanje“. Vrijeme dostave je 5-10 dana.

Nakon što je narudžba poslana kod za praćenje će biti ispisan na stranici pojedine narudžbe.

 

OdjecaZaPSe.com

Vrh