fbpx

Načini plaćanja

 

Na stranici OdjećaZaPse.com možete plaćati na sljedeće načine:

1. Pouzeće (po primitku pošiljke)

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom.

Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

**Napomena:

Ako se u košarici nalaze proizvodi koji se šalju direktno od naših partnera, plaćanje pouzećem kao i dostava za plaćanje pouzećem ne će biti moguća.

2. PayPal (+ kreditne kartice)

Opcija plaćanja PayPal-om Vam omogućuje da iznos narudžbe platite korištenjem novca kojeg posjedujete na svom PayPal računu ili kreditnom karticum preko servisa PayPal.

Također, kroz ovaj način naplate moguće je platiti direktno kreditnom karticom i ako nemate PayPal račun.

U slučaju da želite platiti kreditnom karticom, potrebno je odabrati ovaj način plaćanja nakon čega ćete dobiti daljne upute kako izvršiti plaćanje kreditnom karticom bez PayPal računa.

3. Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti ukupni iznos narudžbe.

Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, proslijediti ćemo narudžbu u obradu, te potom poslati naručene proizvode.

4. Revolut

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući korisničko ime Revolut računa (i link) na koji trebate poslati ukupni iznos narudžbe.

Po zaprimljenoj uplati, proslijediti ćemo narudžbu u obradu, te potom poslati naručene proizvode.

Nemaš Revolut račun? Napravi svoj besplatan Revolut račun.

AM_mc_vs_ms_ae_UK