fbpx

Upoznaj nas…

OdjecaZaPse.com je web trgovina gdje državljani Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije mogu kupiti raznu odjeću, igračke i dodatke za pse. Osnovana je od dvoje mladih ljudi koji također imaju psa i znaju što je sve potrebno čovjekovim najboljim prijateljima!

 

Ljubav prema životinjama

U web trgovini OdjecaZaPse.com možete pronaći razne cool stvari koje smo napravili za našeg psa, Benija,  no sada želimo svoje znanje i rad podijeliti s vama i dati vam mogućnost da i vi imate sve te proizvode koje radimo.  Osim proizvoda koje radimp, također, svakodnevno pronalazimo vrhunske prizvode iz cijelog svijeta, te ih nudimo u OdjecaZaPse.com web trgovini s kojima će vaši psi zasigurno biti zadovolnji.

 

Vrhunska kvaliteta proizvoda

Kupujući kod nas možete biti sigurni da kupujete proizvode vrhunske kvalitete jer sve proizvode testiramo prije postavljanja u trgovinu. Imamo psa i znamo da je kvaliteta najbinija vlasniku psa, no osim toga, znamo i pazimo na drugu stranu, omogućavamo da naši proizvodi cjenovno budu pristupačni svima!

Iskoristite priliku našeg web shopa i omogućite svom psu da iskusi ljubav i pažnju koju nudimo sa svojim proizvodima.

Bacite pogled na trgovinu i uživajte!

 

Povežite se s nama!

Informacije o najnovijim proizvodima, promocijama, kuponima i popustima dijelimo sa svim fanovima na društvenim mrežama, a najbolje od najboljeg šaljemo pretplatnicima kroz OdjecaZapse newsletter!

FacebookLajkaj OdećuZaPse na Facebooku

Newsletter – Prijavi se u OdjećaZaPse Newsletter

 

OdjecaZaPse.com

Vrh